top of page
Fastighetsdagen Claes-Göran Carlsson och Jenny Grip.jpg

Sätt kurs mot 
Framtiden med Fastighetsdagen i Jämtland!

Östersund och Jämtland är en del av Sveriges just nu hetaste marknad. Investeringarna och etableringarna kopplade till den gröna
omställningen i norra Sverige fortsätter med oförminskad styrka, trots en skakig omvärld. Under Fastighetsdagen berättar vi mer om
kommande stora investeringar och hur länets företag, stora som små, behövs när vi växer så att det knakar. Tillsammans skapar vi hållbar tillväxt!

– Det momentum som fortsatt gäller för norra Sverige ska vi ta vara på. Det är i norr det händer och så kommer det att vara i många år framåt. Den gröna omställningen är ett måste och väjer inte för något, vi ser fortsatt en stark vilja till investeringar i vårt län, säger Claes-Göran Carlsson, Samling Näringsliv.

Vi har fortsatt ett högt tryck på etableringar

Under Fastighetsdagen får vi bland annat veta hur många miljarder som kommer att investeras i länet den kommande tiden. Vi får också höra drivna företagsledare från flera olika branscher berätta om sina satsningar för hållbar tillväxt – i Östersund som nod och Jämtland. Vårt län har fortsatt ett högt tryck på etableringar. 

 

Lokala och regionala innovationer får nationellt och internationellt genomslag

– Vårt län är inte bara en del av den gröna omställningen, vi är en stark drivkraft i den. Tack vare vår gröna energi och innovationer inom hållbarhet har vi kommit långt. I och med etableringen av EcoDataCenter kommer vi dessutom att leverera hållbar digital infrastruktur. Vi jobbar visserligen lokalt och regionalt, men mycket av det vi gör bidrar till omställningen både nationellt och internationellt, säger Jenny Grip, verksamhetschef för Samling Näringsliv.

 

I stökiga tider är det viktigare än någonsin att ses, att prata och att påminnas om allt bra som händer. Fastighetsdagen är därför ett perfekt tillfälle att fylla på energidepåerna. Vi utlovar mycket tid för nätverkande och goda möjligheter till nya affärer. Ta också tillfället i akt och berätta för våra politiker på plats vilka möjligheter och hinder du ser för en lyckad hållbar tillväxt. 

Välkommen till en dag fylld med konkreta diskussioner, intressanta föreläsningar och mängder av nya kontakter!

 

Dagens tema är ”Återbruk för grön hållbar tillväxt” – ett högaktuellt ämne som gäller allt från de byggmaterial vi väljer till hur vi planerar vårt samhälle i stort. Dagen går ut på att samlas, inspireras och kroka arm mot visionen om tillväxt som näringslivet och fastighetsägarna har satt; 100 000 invånare i Östersund och 200 000 invånare i Jämtlands län år 2040.

 

Varmt välkommen till Fastighetsdagen 2023 – där framtiden byggs! 

 

Se hela programmet >

bottom of page